Om tjänsten

Hästlån.se är en jämförelsesajt eller tjänst för dig som går i tankarna om att ansöka om ett hästlån. Vi har samlat de lån som är mest förmånliga vid denna typ av lån. Du hittar en tydlig sammanställning på förstasidan där du får en bra överblick. Vi är oberoende och jämför främst lån av typen ”hästlån” eller som passar sig vid hästköp.

Vi alla har någon gång varit där, man vill köpa en häst men hästen är kanske dyrare än vad man tänkt sig eller så har man inte hunnit spara ihop tillräcklig med pengar ännu. Därför har vi valt att skapa en tjänst som hjälper dig att hitta det bästa möjliga alternativet för dig.

Jag som driver sidan, Karl Svensson

Jag som ligger bakom denna tjänst heter Karl Svensson och har hållit på med hästar i flera år. Jag är strax över 30 år och är bosatt i Skåne. Själv så tog jag lån när jag köpte min första häst och har en väldigt bra upplevelse ifrån det. Jag är intresserad av lån och har även en sida där du kan läsa om hur du samlar dina lån för att förbättra din ekonomiska situation, du kan besöka den här: https://samlalån.net/.

Vill du veta mer om oss eller har några frågor? Skicka ett mail!